Erik Rostoft

Erik Rostoft

Ordførerkandidat

Mitt navn er Erik Rostoft. Jeg er gift har 2 barn og bosatt i Slettheia. Jeg er utdannet bedriftsøkonom og har i denne perioden vært Varaordfører i Kristiansand. Gjennom mitt nåværende politiske arbeid har oppgaven med å utvikle En By For Alle blitt en hovedoppgave. Samhandlingen mellom kommune, private aktører, idretten, frivilligheten og våre bydelsråd/velforeninger vil være en prioritert oppgave fremover. Kristiansand har tidligere vært politisk blokkstyrt. Borgerlig eller sosialistisk side har vekslet på ledelsen. Partiet Sentrum mener vi må tenke nytt og blokkuavhengig. Vår verdiplattform baserer seg på 3 bærebjelker i vårt politiske arbeid fremover; Et mer rettferdig samfunn, en fremtid for jorda og virkelig utnytte verdien av mangfold. Disse bærebjelkene ønsker vi å legge til grunn for en radikal endring fra midten av lokalpolitikken.

Irene Solli

2. kandidat

Mitt navn er Irene Solli og jeg stiller tl valg for Partiet Sentrum
Vi er et nytt parti å kunne stemme på ved lokalvalget i Kristiansand.
Vi er et landsomfattende parti plassert midt i det politiske landskapet – uten ideologisk slagside.
For oss er kampen mot alle former for utenforskap og for inkludering vår viktigste sak.
Vi er næringsvennlige og miljøvennlige. Vi ønsker et balansert samarbeid mellom det offentlige, det private og det frivillige. Vi trenger en god miks for å få til alt vi ønsker og trenger.
En bolig å bo i, gå på en god skole og lære, ha en trygg jobb og inntekt og et fellesskap å kjenne seg inkludert i – alt det er viktig for at vi kan leve gode liv.
Vi vil gjøre sentrum til et selvstendig slagkraftig alternativ i Kristiansand – så stem på Partiet Sentrum.

Iselin Berglyd Holme

3. Kandidat

Jeg fant aldri noe parti jeg følte meg hjemme i, men så ble Partiet Sentrum dannet. 
Vi bygger på FNs bærekraftsmål og forskningsbasert kunnskap. Det kjenner jeg både er pålitelig og trygt. 
Som politiker og fagperson er mine hjertesaker
Rusomsorg
Psykisk helse
Kriminalomsorg
Stem sentrum hvis du ønsker å bevare god inkludering, ha fokus på gode vilkår for alle og at ingen skal etterlates. Stem Sentrum! 

Jens Anders Ravnaas

4 kandidat

Mitt navn er Jens Anders Ravnaas, og jeg stiller til valg for Partiet Sentrum

Det gjør jeg fordi jeg synes kampen mot utenforskap er viktig.
Jeg vil bidra til at vår kommune blir en by for alle. Der alle får mulighet til å utnytte sitt potensiale og skape seg et godt liv. Vi må ta vare på hverandre.

Frivilligheten er en av bærebjelkene i samfunnet vårt. Frivillige organisasjoner fyller samfunnsnyttige oppgaver, og de skaper glede og fellesskap.

Jeg vil arbeide for et bedre samarbeid mellom kommunen og frivilligheten, og bedre rammevilkår for våre frivillige organisasjoner.

Idretten er Norges største barne- og ungdomsorganisasjon.
I Kristiansand er mer enn 30 tusen medlemmer av et idrettslag

Partiet Sentrum heier på idretten, og om jeg blir valgt lover jeg å gjøre en innsats til idrettens beste.
Fordi idretten betyr så mye for så mange: fellesskap, inkludering, frivillighet og glede.

Jeg vil arbeide for en åpen og lyttende kommune. Vi skal høre på hva som er viktig for våre innbyggere før vi tar våre beslutninger.

Synes du dette og våre andre saker er viktig for deg? Ja, da skal du stemme Partiet Sentrum på valgdagen.

Marianne Myrene

5. Kandidat

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Line Ringvold

Line Ringvold

8. Kandidat

Alle må ha lik mulighet til å delta i samfunnet. De funksjonshemmede møter altfor mange hindringer. Hindringene må bort – folk må få delta og få muligheter!

 

Arild Sæbø

9. Kandidat

Partiet Sentrum er bare midt i blinken for meg. Politikken til Partiet Sentrum er også i midten av politikken. Vi er der for å finne de gode løsningene sammen med andre. Kampen mot utenforskap, og for «innenforskap», blir bare viktigere og viktigere å prioritere i det politiske landskapet fremover. I Kristiansand vil vi arbeide for god innbyggerdialog gjennom bydelsrådene. Vi ønsker å være jevnlig til stede i bydelene slik at du opplever å bli hørt og sett.

 

Silje Aas Meyer

10. Kandidat

Våre erfaringer har overføringsverdi, vi har mer felles enn vi gjerne tror. Med fokus på mennesket, fremtiden, og de systemer vi er en del av, kan vi sammen finne de beste løsningene. Vi må ta med oss det vi ser at fungerer, samtidig som vi alltid er på søken etter ny kunnskap og lærdom. Og underveis på denne reisen kan vi glede oss, bruke humor, ha varme hjerter og sammen undre oss over livet. Ser frem til å møte deg på vår felles vei. Ved å gi din stemme til Partiet Sentrum støtter du bærekreftige løsninger til det beste for de fleste!

Jan B. Sørensen

11. Kandidat

Hei, jeg heter Jan Sørensen og stiller til kommunevalget for Partiet Sentrum.
Jeg er 70 år, gift, og bestefar. Oppvokst i Oslo og flyttet til Kristiansand i 2019 hvor jeg trives veldig godt.
Mitt arbeidsliv har vært innen IT-bransjen i 50 år og er den dag i dag er jeg levende engasjert i framtidens muligheter gjennom den Digitale Hverdag og Velferdsteknologi.
Mine fanesaker er bekjempelse av Digital Utenforskap, Livslang Læring og ikke minst alt innen e-Helse.
Jeg vil jobbe for at Kristiansand blir en kommune for alle med forandring fra midten, også for seniorer.
Gi din stemme til meg og Partiet Sentrum i valget og sammen skal vi bekjempe mine fanesaker.

Arsiema Tezare Birkedal

12. Kandidat

Mitt navn er Arsiema Tezare Birkedal, og jeg stiller til valg for partiet Sentrum. Jeg har valgt å engasjere meg i dette partiet av flere viktige grunner:

Sosial rettferdighet og inkluderende politikk: Jeg deler partiets visjon om å arbeide for sosial rettferdighet og inkluderende politikk. Jeg mener sterkt at et samfunn er best når det tar vare på de mest sårbare og marginaliserte medlemmene. Gjennom Sentrums politiske agenda ønsker jeg å bidra til å skape et samfunn der alle har like muligheter og tilgang til velferd, uavhengig av bakgrunn eller situasjon.

Verdsatt frivillighet og foreningsliv: Jeg tror på betydningen av frivillighet og foreningsliv i samfunnet vårt. Frivillige organisasjoner og foreninger spiller en uvurderlig rolle i å styrke sivilsamfunnet, bygge fellesskap og bidra til sosiale og kulturelle aktiviteter. Jeg ønsker å støtte og fremme disse viktige pilarene i samfunnet og sikre at de har de nødvendige ressursene og støtten de trenger for å blomstre.

Bærekraftig og helhetlig byutvikling: Byutvikling er avgjørende for fremtidens samfunn. Sentrumspartiets fokus på bærekraft, balanse mellom økonomiske, sosiale og miljømessige hensyn, og skape gode levekår for innbyggerne, appellerer sterkt til meg. Som en kandidat for Sentrum vil jeg jobbe for å fremme bærekraftig byutvikling, bedre infrastruktur, grønne områder, og styrke samarbeidet mellom det offentlige, frivillige organisasjoner og innbyggere.

Gjennom mitt engasjement i partiet Sentrum, håper jeg å være en stemme for positiv forandring og representere våre felles verdier. Jeg vil lytte til innbyggerne, samarbeide med kollegaer og arbeide hardt for å bidra til et bedre samfunn for alle. Sammen kan vi skape en inkluderende og bærekraftig fremtid.

Benjamin Selstø

Benjamin Selstø

13. Kandidat

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Kristine Fossheim Augland

Kristine Fossheim Augland

14. Kandidat

Som spesialpedagog brenner jeg for de menneskene som trenger en sterk velferdsstat aller mest. Både oppvekstsektoren og helsesektoren må styrkes med nødvendige ressurser og kompetanse for å gi alle mennesker muligheten til et godt liv. Det handler om en skole for alle, hvor alle skal få mulighet til å lære og utvikle seg og nå sitt potensiale. Og det handler om gode støtteordninger til familier til barn med ekstra stort behov for omsorg. Og mye mer. Jeg er opptatt av tidlig innsats og robuste støttesystemer. Dessuten er det viktig at alle mennesker får tilgang til en bredde av kulturtilbud – det er viktig for dannelsen. Psykisk helse må tas på alvor, og vi må ha gode og funksjonelle tiltak til mennesker som av ulike grunner faller utenfor arbeidslivet. Der har vi som samfunn er stort ansvar

Monica Strandmyr

Monica Strandmyr

15. Kandidat

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Roger Karstensen

Roger Karstensen

16. Kandidat

Mitt navn er Roger Karstensen og jeg stiller til valg for Partiet Sentrum. Det gjør jeg fordi jeg synes kampen mot utenforskap er viktig.

Jeg vil bidra til at vår kommune blir en by for alle. Der alle får mulighet til å utnytte sitt potensiale og skape seg et godt liv. Vi må ta vare på hverandre.

Frivilligheten er en av bærebjelkene i samfunnet vårt. Frivillige organisasjoner fyller samfunnsnyttige oppgaver, og de skaper glede og fellesskap.Jeg vil arbeide for et bedre samarbeid mellom kommunen og frivilligheten, og bedre rammevilkår for våre frivillige organisasjoner.

Jeg vil arbeide for at det skal bli lagt til rette for eksisterende og nytt næringsliv slik at dette kan få gode rammevilkår og utvikle seg videre i vår kommune.

Jeg vil arbeide for en åpen og lyttende kommune. Vi skal høre på hva som er viktig for våre innbyggere før vi tar våre beslutninger.

Synes du dette og våre andre saker er viktig for deg? Ja, da skal du stemme Partiet Sentrum på valgdagen.

MERETE LINDTNER

17. Kandidat

Jeg heter Merete, og er listekandidat for partiet Sentrum. Er opptatt av barn og unges oppvekstvilkår og hvordan alle blir ivaretatt på best mulig måte, utfra hver enkelts forutsetninger. Jeg ønsker å få fram betydningen av godt arbeid med mangfold og inkludering på alle arenaer i kommunen, hvor barn og unge oppholder seg. Vi har alle et felles ansvar, og min kompetanse og interesseområde er spesielt rettet mot barn og unge.  Viktigheten av å FOREBYGGE utenforskap, ekskludering og radikalisering med spesiell fokus på de mest utsatte og sårbare  i kommunen vår er viktig arbeid.

Min oppfordring til deg er å stemme Partiet Sentrum, så skal jeg jobbe for å styrke oppvekstvilkår for barn og unge,

om du stemmer på meg.

Godt valg !

André Thomassen Haugen

18. Kandidat

Mitt navn er André, 26 år og nylig tilflyttet denne flotte sørlandsbyen. Nå har jeg bodd her siden 1. november i fjor og trives godt. Kristiansand er en veldig fin by, med flotte folk, og det som hører til. Likevel så er det mye jeg som innflytter ser at må gjøres noe med. Jeg er opptatt av det som flere sier, at «Kristiansand skal være en by for alle». Og selv om jeg trives godt i byen, så kan jeg ærlig si at byen ikke er for alle. Det merker jeg godt som innflytter. Arbeidsmarkedet er veldig vanskelig å komme inn i, åpne møteplasser for unge som ikke fanges av idrett, musikk eller kulturskole er det dårlig med, utenforskapet generelt virker til å være stort blant flere grupper. Spesielt etter pandemien. 

En stemme på meg er en stemme til de som ønsker at Kristiansand skal bli en by for alle, der alle kan komme ut i jobb, ha en sosial møteplass å gå til, og kjenne seg inkludert i samfunnet. Kjenner du på ensomhet, og utenforskap, skal du vite at en stemme på meg er en stemme for å bekjempe dette.

Ellen Sandvik

19. Kandidat

Med Partiet sentrum fant jeg, for første gang i mitt liv, et parti som jeg kjenner meg hjemme i. Det viktigste for meg er å se ressursene hvert menneske har. At alle skal ha samme mulighet til et godt liv, til å delta i samfunnet, i frivilligheten og i arbeidslivet. Jeg tror at alle mennesker har samme behov for å føle mestring og bli verdsatt, og samfunnet trenger perspektivene, erfaringene og kompetansen til de av oss som kan oppleve utenforskap på grunn av fysiske, psykiske eller sosiale hindringer. Partiet sentrum jobber for at alle skal inkluderes og kunne delta aktivt i samfunnet.

Jeg er utdannet sykepleier og familieterapeut, og jobber i kommunen med eldre og med boligsosiale tiltak. Dette er områder som jeg kjenner at jeg brenner ekstra for, og som jeg har et engasjement for, og som jeg derfor tar med meg inn i det politiske arbeidet.

Godt valg!

Gunnhild Ruud Lindvig

Gunnhild Ruud Lindvig

20. Kandidat

Det beste samfunnet for alle får vi hvis vi sørger for at folk har så like muligheter som mulig. Den aller viktigste jobben er å sikre alle barn en trygg oppvekst. Det er lettest å få til i et fellesskap av mennesker som bryr seg («Det trengs en hel landsby…»). Dessuten må vi ta på alvor at vi mennesker gjennom hele livet trenger hverandre for å ha det bra. De aller færreste ønsker å bli helt overlatt til seg selv. Vi må utvikle nærmiljø utfra en tanke om at jo flere «vanlige folk» folk har å spille på i hverdagen, jo bedre. Sosiale nettverk er superviktig! Jeg vil at det skal bli lettere å møtes på tvers av alt som gjør oss forskjellige, lettere å ta vare på hverandre og lettere å samles om saker som betyr noe for noen. Tenk alt vi kunne få til i et nærmiljø om vi samlet «alle gode krefter» der i ny og ne. Bli med oss og bygg et samfunn for alle!

Torbjørn Herlofsen

21. Kandidat

Thorbjørn Herlofsen – jeg har engasjert meg i PS ganske enkelt fordi verden ikke er svart-hvitt som mange vil ha det til. Vi må unngå polarisering og fremme mangfold.

Knut Wilhelmsen

22. Kandidat

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Margrethe Berglyd

23. Kandidat

Kristiansand har fokus på en god oppvekst for alle barn. I skole og barnehage er det viktig at det er uttalt politikk og handling, –  at vi skal skape et godt lag rundt barna. Dette er viktig for Partiet Sentrum å holde fast i, og som  vi vil være med på å videreutvikle til beste for barna. Det er slik at dette skal gjelde alle barn, uansett bakgrunn og livssituasjon. Det  er også viktig for en god oppvekstpolitikk i praksis at vi får til det tverrfaglige samarbeidet; –  som blant annet  fokuserer på tidlig innsats, at vi ikke skyver ansvaret foran oss, men at vi tar tak i det sammen.  Da må alle aktuelle instanser i  oppvekst -og helsesektoren  ha et godt og strukturert samarbeid. Spesielt brenner jeg for at barn under barnevernets omsorg blir ivaretatt med en egen talsperson, som påser at alle som må inn, er inne. Slik kan vi sikre at alle barna har en god og trygg skole – og barnehagehverdag.
Partiet Sentrum vil bidra til at den sterke  faglige og  godt organisert PP-tjeneste i Kristiansand  kommune alltid vil være til beste for at barn skal få oppfylt sine rettigheter på en god nok  måte.
Olav Grindland

Olav Grindland

24. Kandidat

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Silje Rostoft Werkland

25. Kandidat

Mitt navn er Silje og jeg er listekandidat for partiet sentrum

Jeg er 28 år, gift og har to barn. Født og oppvokst i Kristiansand. Jeg jobber i organisasjonen A-larm, som er en landsdekkende bruker og pårørendeorganisasjon innen rusfeltet. 

Saker jeg ønsker å løfte frem er: 

  • Utenforskap
  • Rusomsorg 
  • Frivillighet/frivillige organisasjoner 
  • Barn og unges oppvekstvilkår 
  • Det er utrolig viktig at arbeidslivet tilrettelegger og gir muligheter slik at alle Uansett utfordringer (fysisk og psykisk) kan være med og bidra inn i arbeidslivet. 

Mvh Silje Rostoft-Werkland 

Svein Tønnessen

Svein Tønnessen

26. Kandidat

Svein er 74 år, morfar til åtte fremadstormende barnebarn. Kommer fra Mandal, men har nå bodd i Randesund i mer enn førti år. Er opprinnelig industri mekaniker, men det er lenge siden.

Har på forskjellige måter arbeidet med barn og ungdomsarbeid det meste av livet. Vært daglig leder i Randesund idrettslag i 15 år, i Kif Håndball i 5 år.  Er nå engasjert som styreleder i noen borettslag og sameier som trengte en hjelpende hånd.

Idrettslag, menigheter, forskjellige lag og foreninger er i tillegg til skole helt avgjørende i et godt oppvekstmiljø.

Alle skal ha mulighet til å delta.

Noe av det vakreste jeg kan se; er om resursene på et sted er små, så blir de dekket opp av andre. Øyner som ser og hender som hjelper. Vi må virkelig gjøre noe for å bekjempe utenforskap.

Frivilligarbeid og Inkludering er hjertesaker.

ISLAM ALIEV

27. Kandidat

PROFILTEKST

Ingrid Breilid Gimse

Ingrid Breilid Gimse

28. Kandidat

Jeg er utdannet teolog (cand. theol.) og jobber nå som doktorgradsstipendiat på Universitetet i Agder. Rettferdighet er svært viktig for meg, og dette er derfor et grunnprinsipp i alle saker jeg engasjerer meg i. Jeg brenner for natur og miljø, og er opptatt av at vi gjør det vi kan for å ta vare på både artsmangfold og klima. Det er essensielt at vi som samfunn jobber for å tenke helhetlig både i møte med klimautfordringer, familiepolitikk, utdanning, økonomiske støtteordninger og ikke minst helse. Derfor er det viktig for meg at alle mennesker skal ha lik tilgang på både psykisk og somatisk helsehjelp, og at systemer skal legge til rette for faglige vurderinger og fleksibel behandling. Jeg ønsker et samfunn hvor byråkratiet og lovverket legger til rette for at mennesker møtes og ivaretas på en god og rettferdig måte.

Laila Rudi Aanensen

Laila Rudi Aanensen

29. Kandidat

Mitt navn er Laila Rudi Aanensen, jeg bor i Søgne. 

Jeg jobber som rådgiver/ beredskaphjemkonsulent i Barne-, ungdoms- og familieetaten (Bufetat).

Er spesialutdannet miljøterapeut og holder for tiden på med en masteroppgave i psykososial helse, med fordypning i psykisk helse. 

Jeg har stort engasjement for barn og unges oppvekstvilkår, og brenner for forebygging av utenforskap i samfunnet. 

Jeg har også et stort engasjement for feltet psykisk helse. Ønske om å fremme viktigheten av tidlig innsats i barnehager og skoler, for å avdekke og forebygge utfordringer som kan føre til psykiske og følelsesmessige vansker eller lidelser senere i livet. 

Starten på livet, og de første leveårene, er selve grunnmuren man bygger videre på. Alle barn fortjener en god start, de skal oppleve å leke, lære, utvikle seg og mestre! Det er viktig med trygge rammer, det bidrar til et godt utgangspunkt for læring. 

Anne Lise Narvestad

Anne Lise Narvestad

30. Kandidat

Jeg heter Anne-Lise, er 66 år og bor på Justneshalvøya. Jeg er utdannet innenfor realfag, og arbeider med programvareutvikling i en IT-bedrift.

Jeg er aller mest engasjert i saker som handler om klima, natur og miljø. Det haster å få ned klimautslippene våre, redusere forbruk og forurensning, og bevare natur- og havområder. 

Kristiansand kommune er flott og veldrevet, og jeg har troen på at vi skal klare å oppnå mye på disse områdene de neste årene. Partiet Sentrum ønsker tverrpolitiske samarbeid for å finne de beste løsningene for kommunen vår. 

Vi trenger din stemme for å få muligheten til å arbeide for dette!

 

Mette Stoveland

31. Kandidat

​Mette Brammer Stoveland (75) gift, mor og bestemor. Pensjonist, arbeidet som sykepleier og sist som Diakon i Vågsbygd i 23 år. Er engasjert i Grim kirke.

Partiet Sentrum står i stor grad for det jeg har ment, jobba og levd etter hele mitt liv – jeg visste bare ikke at det var politikk.

Jeg vil være med å bekjempe utenforskap, urettferdighet, diskriminering og fattigdom.

Jeg ønsker at barn kan få tilhørighet og gode nettverk, at det kan legges til rette for positiv aktivitet og mestring. Ungdom trenger også aktivitet tilrettelagt for dem, ønsker at de kan bli involvert og få eierforhold til tilbud som er for dem.

Jeg ønsker en by som tar godt imot flyktninger, inkluderer og involverer dem og viser dem raushet ved å vise interesse og respekt for deres tro og kultur og eventuell traumatisk bakgrunn. De trenger veiledning på mange plan for å finne seg til rette i vår kultur.

Jeg støtter tiltak som legger til rette for frivilligheten både på dette feltet og i andre sammenhenger. Frivillighet er en stor ressurs!

Jeg vil også at «papirløse» får en human tilværelse mens de er i vår by.

Alle må få være seg selv, og få muligheter til et godt liv, uansett legning. Jeg vil gjerne ha en by som ikke trakasserer noen, men møter alle som likeverdige.

Jeg er også opptatt av at folk på sykehjem eller institusjon skal få utøve sin religion, og få hjelp til å kontakte sin imam, prest eller andre aktuelle viktige personer.

Dag Olaf Torjesen

Dag Olaf Torjesen

32. Kandidat

Dag Olaf Torjesen (født 1958) arbeider som professor ved UIA og har lang fartstid som forsker og foreleser innen fagfeltene offentlig administrasjon, velferds- og helsepolitikk. I Kristiansand har han i mange år vært styremedlem og styreleder for Kongens senter og brenner for boligsosiale spørsmål og aktiv seniorpolitikk. Torjesen har et stort engasjement for sivilsamfunnet og lokalmiljø. Her har han gjennom mange år vært engasjert i frivillig arbeid i Kreftforeningen og vært leder av Blodkreftforeningen, kystlag og Fortidsminneforeningen.

Astrid Tvedten

Astrid Tvedten

33. Kandidat

Mine intressefelt er helse og dagen utfordringer :
– Brukerstyrt personlig assistent
– Brukermedvirkning
– Arbeid for at funksjonshemmede skal få en likeverdig, og likestilt hverdag i skole og arbeid  samt fritid
– Universell utforming eksp. bygg, tog, buss, konsert arenaer, og andre uteområder så alle uansett funksjon kan ferdes og delta.
Miriam Ayinza Assago

Miriam Ayinza Assago

34. Kandidat

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Edel Margrethe Aurdal Dale

Edel Margrethe Aurdal Dale

35. Kandidat

Jeg heter Edel og stiller til valg for Partiet Sentrum. Jeg er mor til tre, utdannet sosionom og har siden 2017 jobbet i perioder som frivillig hjelpearbeider i Hellas med mottak av båtflyktninger.

Jeg er opptatt av at Europa og Norge må føre en politikk som ivaretar flyktninger og asylsøkeres grunnleggende rettigheter, og at Kristiansand er en by som setter integrering og mangfold høyt.

Et aktivt sivilsamfunn er med på å skape store verdier sosialt og økonomisk. Det er også med på å utvikle og opprettholde demokratiet. Jeg brenner for at politikere skal legge til rette for at det sivile samfunnet får vokse og utvikle seg, og at flere enkeltmennesker ser verdiene av å legge tid i frivillig arbeid.

Jeg er også opptatt av å ta vare på og ta i bruk naturressurser som vi har rundt oss. Jeg ønsker at flere skal dyrke egen mat og høste av det naturen gir. Det er både bærekraftig, miljøvennlig og bra for folkehelsen.

 

Rose Helen Tunsberg

Rose Helen Tunsberg

36. Kandidat

Samfunnsutviklingen går raskere enn noensinne. Dette krever endringer og tilpasninger i form av digitalisering og nye teknologier. Jeg brenner for en slik utvikling i tråd med et bærekraftig samfunn og grønn vekst. Vi må fortsette det viktige utviklingsarbeide med å finne gode løsninger på dagens behov. Dette uten å ødelegge vår og videre generasjoners muligheter. Dette mener jeg vi kan løse ved å balansere de tre dimensjonene miljø, økonomi og sosiale forhold.

Med lang erfaring som leder i retailbransjen ser jeg viktigheten av å få alle med på denne avgjørende utviklingen. Det er i arbeidslivet behov for påfyll av kunnskap og kompetanse  gjennom kursing, omskolering og etterutdanning. Dette er også viktig for å beholde og videreutvikle et solid næringsliv

I min nåværenede stilling hos optiker ser jeg mangelen av helsepersonell. Dette er en økende samfunnsmessig helseutfordring som jeg vil jobbe for å stoppe.

....

....

37. Kandidat

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

...

...

38. Kandidat

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

...

...

39. Kandidat

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

....

....

40. Kandidat

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Bli kjent med Partiet Sentrum
Motta viktig nyheter

Vi lover at vi aldri vil spamme deg! Ta en titt på vår personvernerklæring for mer informasjon.